MEEDOEN

Heb je besloten om mee te doen? In het kort lees je hier wat je moet doen:

Maak een strip van minimaal 1 A4 en maximaal 3 A4-pagina’s. Dit mag in zwart-wit zijn, maar ingekleurde strips zien er meestal mooier uit. Het maakt niet uit of je werkt met kleurpotloden, stiften, verf, ecoline of waar je ook maar mee kunt tekenen. Let er op dat er niet alleen naar de tekeningen gekeken wordt. Een goed verhaal is minstens net zo belangrijk. De strip moet wel helemaal zelf door jou bedacht en getekend zijn.

Stuur je strip vóór 1 juli 2020 naar:

NK Striptekenen
Vuurdoornlaan 3
4902 SE Oosterhout

Je kunt je tekening ook inscannen en mailen naar info@nkstriptekenen.nl

Vergeet niet je naam, adres én geboortedatum erbij te vermelden!

Te laat ingestuurde strips of deelnemers die op 11 oktober 2020 niet aan de leeftijdsnormen voldoen, kunnen helaas niet meedoen.

Alle ingestuurde strips dienen vrij van publicatie te zijn. Dit betekent dat we ze altijd mogen laten publiceren in tijdschriften/kranten/websites e.d.. Helaas kunnen we geen strips terugsturen.

Hoor je bij de 5 beste per categorie, dan krijg je uiterlijk 1 oktober bericht via mail/telefoon. Zorg voordat je meedoet wel dat je op zondag 11 oktober 2020 naar de finale in Breda kunt komen, want anders kun je niet meedingen naar de titel van Kampoen striptekenen 2020.

De jury bepaalt uiteindelijk wie zich de beste jonge striptekenaars van Nederland mogen noemen! Behalve de titel zijn er mooie prijzen te winnen! Maar zit je in de finale, dan heb je sowieso een gevarieerd stripboekenpakket te pakken!